Kant en klaar

Soepen:

  • Dagelijks maken wij huisbereide soepen, rijk aan verse groenten.
  • Wij zorgen voor afwisseling: tomaten-, broccoli-, courgette-, paprika-, kervel-, pompen-, preisoep-, tomaatvenkel...
  • Eveneens een vegetarische soep met enkel groentenbouillon.

Spaghettisaus:

  • Smaakvol met veel verse groenten en gehakt.

Panklare gerechten:

  • Een beperkte maar lekkere keuze: stoofpotje van kip, vol au vent, raviolli...

 
Ovenschotelsdagelijks bereiden wij verse ovenschotels.

- Gehakt met aardappelen aangevuld met:
  • broccoli,
  • savooi en spekjes,
  • spinazie,
  • courgette en tomaat...

- Vegetarische ovenschotel met aardappelen, courgette, tomaat, paprika,

   aubergine, afgewerkt met fetakaas en room.

 

 

 

 






Quiches
deze groententaarten worden eveneens in onze keuken bereid.

  • Asperges en zalm,
  • Witloof en spekjes,
  • Provençaalse,
  • Spinazie en fetakaas...

Koude groentenschotels:

  • Klassiek: Sla, tomaat en komkommer met bijpassende vinaigrette, worteltjes, boontjes en komkommer: 300g/pp.
  • Lekkerbek: Sla, tomaat en komkommer met bijpassende vinaigrette, worteltjes, boontjes en knolselder: ruim 500 g/pp, aangevuld met 2 rauwkostsalades naar keuze en aardappelsla.