Koppert Cress
Koppert Cress kruiden geven uw gerechten een speciale en persoonlijke toets:
- Affila cress: lekker met salades en koude gerechten, zachte smaak.
- Chili cress: uitstekend bij vis, geeft een smaak van mosterd.
- Rock chives: wordt onder andere gebruikt op bruchetta, lichte knoflook smaak.
- Astina cress: smaakt lekker bij dessert, geeft een anijs smaak.
- Basil cress: lekker bij tomaten en mozarella, geeft een vleugje basilicum.
- Red mustard cress: gebruikt bij vis, smaak van lichte mosterd.
- Tahoon cress: zeer lekker bij wildgerechten, heeft een smaak van paddestoel.
- Ghoa cress: bijzonder lekker in soep, geeft een milde koriander smaak.
- Sakura cress: smaakvol in borrelhapjes en salades, smaak van radijs en rammenas.
- Limon cress: uitstekend bij schaal- en schelpdieren, geeft een anijs en limoen smaak.
De meest voorkomende Koppert Cress kruiden hebben wij in voorraad, maar liefst bestelt u vooraf wat je wenst.