r

Charcuterie & Kaas

Een uitgebreide keuze aan gekookte, gedroogde en gerookte fijne vleeswaren en delikatessen worden door ons steeds vers afgesneden. Naast lekker runds- en paardenvlees vindt u ook hespen, vleesbroden, gevogelteproducten en allerlei gedroogde worstsoorten.

Een breed assortiment binnen- en buitenlandse kazen met een grote verscheidenheid aan smaak.
Naast de harde-, halfharde en zachte kazen bieden wij u ook geiten- en schapenkazen aan en de heerlijke Hollandse Klaartjeskaas, steeds perfect gerijpt en op smaak.

Een uitgebreide keuze aan charcuteriesalades, dagelijks vers bereid in ons eigen keuken: hespensalade, bouilliesalade, eiersalede, garnaalsalade, kip-curry, smossalade, tonijnsalade, vleessalade, zalmsalade, krabsalade...

Kaasschotel: Wij selecteren voor u een assortiment van perfect gerijpte kazen en zorgen voor een goede balans tussen zacht en sterk, rijkelijk afgewerkt met veel seizoensfruit, druiven, ananas en gedroogde vruchten.

Charcuterieschotel: Een gevariëerde schotel fijne vleeswaren naar keuze vers van het mes, hamrolletjes met asperges op een bedje van sla, meloen met gandaham en zelfbereide salades.

Wij verzorgen uw koud buffet: tapas, kaas- en charcuterieschotels en allerlei extra's naar keuze zoals tomaat mozarella, perzik gevuld met tonijn, meloen met gandaham, tomaat met grijze garnalen...
Alle schotels zijn apart of gecombineerd verkrijgbaar op bestelling.

Een buffet vanaf 10 personen leveren wij gratis aan huis !